top of page
manualer

"Eli er en faglig sterk personlig trener med bred erfaring. Eli skreddersyr treningen etter mine behov og er flink til å tilpasse øktene etter min dagsform og målsetning. Samtidig som hun utfordrer og får meg til å yte alt, gir dette meg stort utbytte av PT-timene"
- Mona Brandsdal, PT-kunde

- - -

Woodland Sti

"Uansett vær er det ufattelig deilig å komme seg ut på trening etter en dag på jobb. Trening på eget nivå blandet med mye latter. Anbefales!"
- Anne Christine Heikvam,
deltaker gruppetrening utendørs

- - -

Sportssko

" En kompetent og flink trener med mye håndballkunnskap. Eli er god til å sette sammen kreative øvelser, og med det har hun bidratt stort til at det har vært og fortsatt er gøy å spille håndball!"

- Elise Langås, håndballspiller Jar J01(15), nå Haslum J18/1.div

- - -

Håndball på banen

"Eli har et engasjement som skaper relasjoner, trygghet og miljø slik at hver enkelt kan lykkes. Sterk faglig og på gulvet i håndball"

- Runar Helland Åmot,
trenerkollega og spiller

- - -

"Eli la stor vekt på godt treningsmiljø og kom stadig med nye utfordringer. Under henne hadde jeg størst progresjon som håndballspiller"
- Theodor K. Stoebner, håndballspiller Haslum G01(13)

- - -

"Eli ga oss gode individuelle tilbakemeldinger basert på sin store håndballkompetanse. Hun hjalp oss også med mental trening"
- Henrik Steinbø, håndballspiller og målvakt Haslum G05(13)

- - -

"Treningen kan anbefales! Eli ser hver eneste én og gir tips om forbedringer og skadeforebygging/rehab som mang en fysio/PT ikke klarer å mætsje"

- Heidi Bache Stranden, deltaker gruppetrening utendørs

- - -

"Eli er ein svært ressurssterk person som innehar stor kompetanse når det kjem til trening, motivering og organisering. Med sitt positive vesen og evne til å legge til rette for personar på alle nivå
legg Eli til rette 
for å oppnå meistringskjensle" 
- Jostein Epland,
trenerkollega G05
elitespiller Haslum HK

- - -

"Eli sine treninger er super inspirerende. Du vet aldri hva opplegget er for kveldens trening eller hvor den skal foregå. Effektiv intervalltrening med stadig ny vri, der deltakerne i gruppen backer hverandre opp"
  - 
Anneli Radim, deltaker
gruppetrening utendørs i 9 år

- - -

"Eli er utrolig kunnskapsrik på håndballbanen og hun bruker sin kompetanse til å løfte frem utøvere på alle nivå"
- Svein Erik Larsen,
håndballpappa Haslum G05

- - -

"Eli er en flott trener fordi hun jobber med å utvikle deg på best mulig måte. Og hjelper deg med å forstå hva du må jobbe med og hvordan du kan gjøre det"
- Oliver O. Rose,

håndballspiller Haslum G05(13)

- - -

"Jeg kjenner Eli gjennom samarbeid med Høvik Fysioterapi. Eli er en engasjert PT, genuint opptatt av kundene sine og tilstreber at de når sine mål. Hun er tydelig, har god kommunikasjon og innbyr til tillit. Allsidig erfaring fra både unge innen idrett og eldre innen mestring i hverdagen er en stor fordel. Jeg kan absolutt anbefale personlig trening med Eli"
- Stig Sodeland, fysioterapeut med master i manuellterapi

- - -

"Løpe-/intervall treningene hos Eli er et supert tilbud som gir meg muligheten til å holde meg aktiv hele året. I tillegg et hyggelig sted å være en mandagskveld og en fin måte å starte uken på"
  - 
Lasse Haugland,
deltaker gruppetrening utendørs

- - -

"Eli er strukturert og har en plan bak aktivitetene. Hun jobber med mental styrke parallellt med fysisk/teknisk/taktisk trening - viktig for de unge! Eli ser den enkelte spiller og er alltid tilgjengelig for henvendelser.
- Line Ropstad, 

oppmann Haslum G05

- - -

"Kjempedeilig å komme seg ut i frisk luft og få trent sammen med andre. Lavterskel og fritt for fancy kompresjonstights!"
  - 
Heidi Fuglerud,
deltaker gruppetrening utendørs

- - -

"Er utrolig fornøyd med PT hos Eli! Fleksibelt og veldig bra for kropp og sjel slik at jeg yter bedre i hverdagen. Supert!"

- Sidsel Widerøe
PT kunde

- - -

"Jeg har trent med Eli i flere år. Hun har oppmuntret meg - fått meg til å ta i mer. Hun er veldig fleksibel og tar tilbakemeldinger"

- Elisabeth M. Stene

PT og gruppetrening

- - -

"Med stor gjennomføringskraft og høy kvalitet på alle øvelser skaper Eli gode resultater både for enkeltutøvere og lag. Hennes håndballkunnskap er like stor som hennes kunnskap om fysisk trening. Og med stort engasjement er det meget lærerikt og inspirerende å være trenerkollega.
- Odd Arne Marsteinstredet, Sportslig leder og trenerkollega Lommedalen J04

- - -

"Min datter hadde Eli som trener 2018/19. Laget hadde veldig god progresjon gjennom sesongen. Eli var særlig dyktig på å lære jentene forståelse for spillet"
- Morten Bachmann, håndballpappa Lommedalen J04

- - -

"Under Elis ledelse har jentene blitt bedre håndballspillere takket være hennes innsats og enorme håndballfaglige kompetanse"
- Ulrik Lindholm,
oppmann Lommedalen J04

- - -

"Eli har mye håndballkompetanse og riktig fokus på og utenfor banen. Engasjert, strukturert og gir tilbakemeldinger som viser at hun ser alle"
- Hilde H. Stenvold,
håndballmamma Haslum G05

- - -

"Eli verdsetter idrettsglede og har mine beste anbefalinger. Hun la grunnlaget med håndball-teknisk utvikling og for en kamerat-gjeng hvor mange nå som 18 åringer fortsatt er gode venner.  Eli er tydelig, ambisiøs og har høy håndballkompetanse"
- Anette Mortvedt, håndballmamma Haslum G01

- - -

"Eli er en dedikert trener! Hun jobber maks for at flest mulig skal lykkes best mulig utifra forutsetninger. Stiller alltid med et stort smil og positiv innstilling"

- Mie Sophie Sando, trenerkollega J01, elitespiller Larvik HK

- - -

Velkommen til trening!

bottom of page