top of page

GRUPPETRENING

Velkommen til deg som liker å være utendørs - få et avbrekk i hverdagen og nyt den gode følelsen både ute og når du kommer inn etter økta! Gruppa og trenereli hjelper deg over dørstokkmila året rundt. God miks av folk - deltakerne støtter og pusher hverandre og bruker gruppa som et lokalt møtested. Uformell tone, personlig instruksjon og morsomt og variert treningsopplegg. Oppmøte Haslum skole mandager kl 20, varighet 1 time.

din trener

portrett.jpg

FAST AVTALE

En fast avtale gir deg gruppetilhørighet

og en rimelig periodepris.

Avtaleperioden er 8 uker

Periode      1.200 kr
Pr økt            150 kr

 

Kombinere med
Personlig Trening?

Be om pristilbud

drop in

vipps og møt opp!

- ingen påmelding

Drop In trening 200 kr

vippsikon.png

nr 571637

vippsikon.png

UTENDØRS

Vi trener
kondisjon og styrke
møtes mandager
ved
Haslum skole
kl 20:00

TRENINGSOPPLEGG

Vi møtes ved Haslum skole innerst på parkeringsplassen. Går derfra kl 20 presis med retur kl 21 etter en times effektiv og morsom trening. Vi varmer opp underveis til kveldens base - gå/jogg og tid til å prate sammen. Det legges evt. inn stopp underveis med ekstra oppvarming. 

Fremme ved basen legger vi fra oss det vi ikke vil ha med oss i økta. Treneren holder seg ved basen, så alt ligger trygt enten det er ekstra klær, bilnøkler, telefon, vann, refleksvester, brodder m.m.

Så følger hoveddelen av økta med løp, styrke, spenst, bevegelighet osv. Noen ganger avsluttes økta ved basen og man velger selv tempo hjem, andre ganger samles vi til avslutning ved Haslum skole.

KVALITET&TRENINGSUTBYTTE

Øktene legges opp slik at du får størst mulig utbytte av økta. Du får tid til å bli god og varm før vi går i gang med de tøffe takene.
Løp 
varieres med intervallenes lengde, underlag, bakker/ flatt. Du får hjelp med løpsteknikken din. Innimellom fletter vi inn kondisjonsøvelser som intervall-lek, trappeløp/hopp og små hurtighets-konkurranser som f.eks."fotsisten".

Styrketreningen legges opp med øvelser som gjør at du får trent alle deler av kroppen, med ekstra vekt på bakside siden de fleste av oss er svakere der. Det legges stor vekt på riktig tekniske utførelse. Progresjon og variasjon sikres ved bruk av benker, strikker, sitteunderlag, bildekkhusker, trær, steiner, div. kanter og ikke minst treningsmakker!

Innimellom kjører vi "treningsbingo" - tøft & gøy!

PT + GRUPPETRENING?

Selvfølgelig kan du det!

Ta kontakt, så finner vi den løsningen som passer deg best; enten det er PT + fast gruppetreningsavtale eller PT + drop in på grupppetreningen.
Det tilbys rabatter på kombiavtaler.

Velkommen til trening!

bottom of page